Ez a színésznő fogja alakítani a fiatal Meryl Streepet a Mamma Mia folytatásában

Kerekes Vivien

Megtalálták az ideális jelöltet a második rész egyik főszerepére.

Alig néhány hete derült ki, hogy 2008 egyik legszuperebb filmje visszatér a mozikba! A Mamma Mia ugyanis akkora siker volt, és a főszereplők annyira imádták a forgatást, hogy a készítők meglátták a lehetőséget egy folytatásban. A casting pedig megállás nélkül zajlik, sőt, az egyik kulcsfontosságú szerepre már meg is találták az ideális színésznőt.

Olvasd el ezt is!
Közös film után szerelem: összejött a két legirigyeltebb sztár

A filmben egy kis időutazásban is lesz részünk, Donna fiatalabb énjét pedig a legújabb információk szerint Lily James fogja alakítani. A színésznőt leginkább a Downton Abbey-sorozatból ismerheted, de a Baby Driver című filmben is felbukkan.

forrás: Getty Images

Természetesen nem kell megijedni, nem cserélik le a szereplőgárdát, ugyanis a film legnagyobb színészei is visszatérnek a második részben. A legújabb Joy magazin címlaplánya, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Colin Firth és Pierce Brosnan már biztosan leszerződtek a folytatásra, és nagyon izgatottan várják a felvételeket. Utóbbi színész néhány hete még Instára is kitett egy nosztalgikus fotót a filmről.

A Mamma Mia folytatásáig még sajnos sokat kell várnod, de ha megjött a kedved egy ízig-vérig nyári történethez, mi ezeket ajánljuk!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 nyári kultkönyv, amiből mellesleg film is készült