Miley Cyrus teljesen kiakadt Liam Hemsworth fotóján – Szerinted jogosan?

Kálmán Zsófi

Kivel ne történt volna már ilyen?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolatában valószínűleg nem sokan hittek, amikor meghallották, hogy újra összejöttek, de a sztárpár lassan minden kétségünkre rácáfol és bizonyítja, hogy néha mégsem csak a bizonyos töltött káposzta jó felmelegítve.

Olvasd el ezt is!
Rendhagyó módon vallott szerelmet Miley Cyrus

Ha összekapnak, még azt is aranyosan teszik, így történt ez a napokban is, amikor az énekesnő kiakadt azon a képen, amit Liam megosztott róla.

De kinek ne lenne ismerős a helyzet, amikor a szerelme olyan fotót posztol róla, amivel ő kicsit sem elégedett, közben pedig mégis van valami szívmelengető abban, hogy a párunk még így is gyönyörűnek lát minket. Mondjuk ez a gondolat ilyenkor egyetlen nőt sem nyugtat meg...

Miley is csak egy kérdést tudott feltenni: "Miééért?"

Ráadásul esetükben nem is arról van szó, hogy egy képet maximum az ismerősök látnak, talán Miley-nek nem, 1,5 millió embernek viszont biztosan tetszett a fotó, és lájkkal díjazták a szerelmeseket, így már törölni is kár lenne.

Miley és Liam egyébként 8 éve kezdett együtt járni, de 2013-ban szakítottak. Ekkor olyan másfél év következett, amikor mindketten igyekeztek megmutatni a világnak, hogy egyedül vagy mások oldalán is boldogulnak. De hiába: 2015-ben újra összejöttek, 2016-ban pedig ezt már az Instagramon sem titkolták tovább, a szerelem pedig azóta is dúl.

Olvasd el ezt is!
Tuti, hogy komolyan gondolja! Liam Hemsworth bizonyítéka, hogy odavan Miley-ért

Mi nagyon bírjuk a párosukat!


Ha te is, akkor nézd meg galériánkban az eddigi legszerelmesebb és legviccesebb fotókat, amelyeket a párok megosztottak egymásról a közösségi médiában!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Miley Cyrus és Liam Hemsworth szerelme lángol