Egy percre megállt az internet! Istenes Bence meztelen fotót posztolt Csobot Adélról

Kálmán Zsófi

Ez igen...

Csobot Adél és Istenes Bence az ország legnépszerűbb szerelmespárja. A rajongók kíváncsiak minden apró részletre, ami velük kapcsolatos, Adél és Bence pedig szinte semmit nem rejteget a kíváncsi szemek elől, ők a közösségi média legaktívabb párosa. Szinte semmit nem titkolnak. Hosszú hónapok után végre megmutatták a világnak a szuperédes Nátánt, most pedig még meglepőbb dolog történt, Bence meztelen fotót lőtt ki a netre a gyönyörű Adélról.

Nem gondoltuk, hogy ez valaha megtörténik!

Olvasd el ezt is!
Csobot Adél először beszélt egy számára nagyon nehéz időszakról

Nevezhetnénk ezt egyébként pikáns werkfotónak is, ugyanis Adél épp a saját követőinek igyekezett kedveskedni egy Instastory-val, de valószínűleg eddig senki sem feltételezte, hogy mindezt egy szál semmiben szokta tenni.

Adél egyébként – mint az szemmel látható – remek formában van a szülése után, nemrég mesélt is nekünk arról, mit tesz azért, hogy mindig csinos és fitt legyen!


Hogy Adél vajon visszavág-e majd Bencének ezért a fotóért, azt nem tudjuk, de abban biztosak vagyunk, hogy a sztárpár kedvenc közös témája továbbra is Nátán lesz, nézd meg a legédesebb képeket, amiket eddig láthattunk róla!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Istenes Nátán édes fotói