Bizony, ilyen is van: Miley Cyrus és expasija boldogabbak, mint valaha – nézd csak meg ezt a csókot!

Getty Images
Noémi

Nincs mese: Liam Hemsworth és Miley Cyrus most Hollywood legédesebb párosa!

Olvasd el ezt is!
Miley Cyrus teste még mindig durván dögös! Falatnyi bikiniben süttette magát a napon

Te kibékülnél az exeddel? Necces a kérdés, ugye? Mert mindannyian tudjuk, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta az igazi. De tény, hogy vannak olyan helyzetek, amikor két ember még nem tart ott, hogy igazán jól meglegyen együtt, és csak évek múlva jutnak el arra a szintre, hogy ugyanazt akarják az élettől – és egymástól. Általánosságban igaz az, ha egy kapcsolatnak vége szakad, annak oka van, és jobb továbblépni, mint rágódni az eseményeken.

De igenis vannak olyan kivételes helyzetek, amikor két ember a külön töltött időben eszmél rá arra, hogy képtelenek a másik nélkül élni – valószínűleg így volt ezzel Miley Cyrus és Liam Hemsworth is.

Olvasd el ezt is!
Te láttad már őt? Miley Cyrus sármos öccse a Dolce & Gabbana kifutóján debütált

Kicsit irigyek vagyunk, mert ha az álompasi Liam Hemsworth ennyire odáig van azért a csajért, akkor Miley tudhat valamit...

A páros 8 éve kezdett együtt járni, de 2013-ban szakítottak. Ekkor olyan másfél év következett, amikor mindketten igyekeztek megmutatni a világnak, hogy egyedül vagy mások oldalán is boldogulnak. De hiába: 2015-ben újra összejöttek, 2016-ban pedig ezt már az Instagramon sem titkolták tovább.

Azóta pedig időről időre posztolnak közös cuki fotókat, szerelmes képeket, eljegyezték egymást, és minden egyes fotó arról árulkodik, hogy ez tényleg szerelem.

Mutatjuk is néhány kedvenc képünket a párosról, s előre szólunk: a fotók felkavaróan aranyosak, de ne hagyd, hogy befolyásoljanak akkor, ha épp azon vacillálsz, kibékülj-e az exeddel!!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Miley Cyrus és Liam Hemsworth szerelme lángol