Eljön az idő, hogy menő lesz az "egybeszemöldök"

Izabella

Szexi modell hozza divatba!

Míg a kétezres évek elején a szupervékony szemöldök hódított, 2010 óta elkezdtek dúsulni és hangsúlyosabbá válni a szemöldökök. A sminkesek és vloggerek évek óta éltetik a természetes vagy épp a természetesebb hatású szemöldököt, ami gyönyörű keretet tud adni a nők arcának.

Úgy tűnik, eljön az az idő, hogy már nem lesz elég vastagra és dúsra húzni a szemet keretező szőrzetet, ugyanis hála Scarlett Costellónak, térhódításra indult az összenőtt szemöldök, azaz angol nevén a "unibrow". A szépséges modell az Instagram legújabb üdvöskéje lett, és csodájára járnak vastag, természetes és középen összeérő szemöldökének.

Épp a szemöldöke miatt kezdék el egyre többen megkeresni, emiatt vált sikeres és különleges modellé.

Ügynöksége tanácsára semmilyen formázó eszközt nem használ, csak növeszti a dús szőrzetet.

Neked hogy tetszik?

Scarlettet már nem csak ruhák, hanem sminktermékek és hajápoló eszközök bemutatására is felkérik, így arcáról csodás közeli fotók készülnek.

Volt idő, hogy csúfolták az összeérő szemöldöke miatt, de úgy érezte, teljesen alaptalan a gúnyolódás, és előnyére fordította a szőrzetet. Összesen csak néhány hétig gondolkodott azon, hogy kiszedesse, és vékonyíttassa, de mire a gondolat megfogalmazódott a fejében, addigra divatba is jött a totálisan vastag és buja szemöldök.

A szemöldök rendkívül meghatározó tud lenni, szinte az egész arcot képes átformálni. Nézd csak, mennyit alakít a sztárok arcán is:

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Így változott a sztárok szemöldöke egy év alatt