Eddigi legszexisebb bikinis fotóját osztotta meg a plus size modell, Ashley Graham

Getty Images
Kerekes Vivien

Az biztos, hogy nem szégyellős!

Olvasd el ezt is!
Ashley Graham nem bírja sokáig ruhában – itt az összes bizonyíték

Ashley Graham nem győzi hangoztatni, mennyire fontos elfogadni saját szépségünket, akkor is, ha nem éppen vékony alkatunk van. A plus size modell pedig őszintén így is gondolja, és ezt folyton be is bizonyítja. Egyáltalán nem riad vissza attól, hogy az Instagramon retusmentes fotókat tegyen közzé, mindezt sokat mutató fürdőruhában! Most például a nyári időt élvezte ki, és barátaival biciklizni indult, a kirándulásról pedig kép is készült. Méghozzá egy nagyon divatos bikiniben fotózkodott Ashley.

forrás: Ashley Graham/Snapchat

A nem túl visszafogott bikiniben Ashley mellének alsó része is szabadon van, de a modellt ez egy cseppet sem érdekli. Büszkén mutogatta alakját mindenkinek, és ezzel óriási népszerűségre tett szert! A fotókra ugyanis rengeteg pozitív komment érkezett.

Olvasd el ezt is!
Felrobbantotta a netet a szerelmespár fürdőruhás fotója: a kigyúrt pasi és plus size kedvese példát mutatnak mindenkinek

Természetesen nem Ashley az egyetlen plus size modell, aki büszkén vállalja külsejét. A Sports Illustratedben például szerepelt már más is, ráadásul festett bikiniben!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Plus size modell a Sports Illustratedben? Lejárt lemez! Na de meztelenül, festett fürdőruhában?! (Fotók)