Bella Thorne bepasizott? Kézen fogva kapták lencsevégre egy sráccal

Izabella

Ki lehet a szerencsés?

Bella Thorne nemrég azért került címlapokra, mert a Cannes-i Filmfesztivál előtt egy kicsivel megismerkedett valakivel, aki aztán nem úgy bánt vele a vörös szőnyeges sztárbulin, ahogyan azt a fiatal színésznő megérdemelte volna. Ráadásul nem is volt olyan szerinte a filmfesztivál, mint amilyennek elképzelte. Jó nagyokat csalódott, azonban most végre úgy néz ki, boldog lehet.

Olvasd el ezt is!
Bella Thorne kiakadt Cannes-ra: ez volt az oka

Kézen fogta fotózták le a minap egy férfival, amint épp a Blackbear koncertjére igyekeztek New Yorkban. Az amerikai lapok azt írják, a pasi DJ Marshmello, azonban senki sem tudja, hogy ki is ő pontosan. Minden nyilvános megjelenésekor egy fura fejfedő van rajta, így most is ebben a szettben ment koncertre a színésznővel.

A híresztelések szerint a cannes-i történések ellenére Bella és Scott Disick még mindig találkozgatnak néha, de semmi komoly nincs köztük, ezt pedig a mellékelt ábra is mutatja.

Azok a hírek is felröppentek, hogy a koncerten nem is DJ Marshmello volt a sisak alatt, hanem valaki egészen más, csak épp ugyanolyan szettben, mint amilyenben a lemezlovas szokott mutatkozni. Egy szemfüles rajongó szerint maga Blackbear volt kollégája, Marshmello álruhájában, és igazából Bella vele randizik...

Reméljük, hamarosan kiderül!