A szezon csinos és kényelmes cipőfavoritja

Lakatos Márk

Nehéz elképzelni, igaz? És most nem a menő kis edzőcipőkre gondolok vagy az otthonos loaferekre. De még csak nem is a telitalpú nyári cipőkre, hanem a hasábsarkú szandálokra!

Bár tudjuk, hogy a magas sarkú cipők egy kis önbizalomlöketet adnak, azért nyáron (vagy tavasszal) sem számítanak a legkényelmesebb viseletnek. Ezért nagyon szuper, hogy VÉGRE betörtek az üzletekbe a pántos és pántnélküli, vastagabb hasábsarkú cipellők. Mármint nektek szuper, nem nekem, és mutatom is, hogy miért! ;)

Először is, többféle verzióban kaphatóak!
A pántos cipőkre azt szoktam mondani, hogy rövidítik a lábat, ezért ha alacsony vagy, kapd fel rövid szoknyával, testszínű vagy világos árnyalatban. Ebből a cipőből most a legmenőbbek a pántosak vagy kötözősek

Vagy kipróbálhatod a pánt nélküli, modernebb, merészebb vonalvezetésű darabokat is – hegyesebb orrú magas sarkú, blokksarokkal párosítva:

Ha hosszú virgácsaid vannak, szabad a pálya – culottes vagy hosszú nadrág is belefér, és minden szoknyahossz! Vagy ha szeretnéd nyújtani a lábadat, vesd be az első szett optikai trükkjét: testszínű, magas derekú szoknya! ;)

Ha félsz tőle, hogy ebben is fáj a lábad, vagy munkába vennéd fel és nem akarsz menőzni, válassz apróbb sarkakat. Azért ezek sem rosszak – és a nyaraláskor is bevethetőek! ;)

Vagy ha TÉNYLEG nagyon kényelmes megoldást kerestek, nézzetek "mule" papucskákat, amelyekben kényelmes a járás és még irtó trendik is!

Írjátok meg, ha találtatok valami szuper darabot! Kényelmes grasszálást kívánok a nyárra!;)