Hogy nem vettük észre? Egyik kedvenc színészünk is szerepelt a régi Pókember-filmben!

Kerekes Vivien

Amikor még egyáltalán nem volt híres, ebben a szerepben bukkant fel a dögös színész!

Bár azóta már a második színész vállalta el Pókember szerepét, nem is kérdés, hogy a legtöbben a Tobey Maguire-féle szuperhősös filmet láttuk először. A legelső rész még 2002-ben, 15 évvel ezelőtt jelent meg, így érthető, ha nem emlékszel már túl sok részletre a sztoriból. Vagy a szereplőgárdából. Ezért is lepődtünk meg annyira, amikor észrevettük, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk is felbukkant a mozifilmben! Ő pedig nem más, mint...

...Joe Manganiello!

Emlékszel még rá? Ő játszotta azt a srácot a gimiben, aki megpróbált behúzni egyet Peter Parkernek, és aztán hoppon maradt. Ez a videó segíthet még inkább felidézni a jelenetet.

A színész ekkoriban egyáltalán nem volt híres, így számára már ez is szuper ugródeszka volt. A felvételek előtt viszont történt egy meglepő dolog is.

Volt egy stábtag a forgatáson, aki odajött hozzám, és azt mondta, ad 100 dollárt, ha "véletlenül" tényleg behúzok egyet Tobey Maguire-nek

- – mesélte Joe egy interjúban.

Persze nem tette meg, hiszen biztos volt benne, ha ezt a bakit elköveti, soha többé nem kap szerepet. És milyen jól döntött, ugyanis ma már ő az egyik legdögösebb színész Hollywoodban!

Ezek a fotók csak még inkább ezt bizonyítják!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Félmeztelen fotók a True Blood sztárjáról, Joe Manganiello-ról