Sokk! Íme a pasi, aki totál úgy néz ki, mint Ryan Gosling (vagy még jobban)

Kálmán Zsófi

Nehéz eldönteni, melyik a helyesebb... Vagy nem is kell!

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Ryan Gosling a nők első számú kedvence. A hollywoodi sztárért milliónyi női szív dobog, és ebbe még az sem tud belerondítani, hogy több ízben is készültek olyan képek róla, amelyeken kicsit sem volt szexi. És persze nős. Szegény Eva Mendesre akár irigykedhetnénk is, de az az igazság, hogy annyira cuki család az övék, hogy elfogadtuk, ez a hajó elment. Mintha lett volna valaha is esélyünk...

Ám most itt az újabb lehetőség azoknak, akik fülig szerelmesek Ryanbe, az internetezők ugyanis a napokban felkaptak egy német divatbloggert, Johannes Laschet, akit a színész ikertestvéreként emlegetnek. Megjegyezzük, teljesen jogosan, néhány képét elnézve lehetetlen eldönteni, hogy ki is szerepel a képen, Ryan vagy Johannes.

Téged is megzavart egy pillanatra a hasonlóság, ugye?

Johannes úgy jellemzi magát, mint aki a klasszikus férfidivat megszállott rajongója, és természetesen tud róla, hogy megszólalásig hasonlít a Szerelmünk lapjai Noahjára. Hogy ne tudná, hiszen úton-útfélen megtalálják ezzel:

Gyakran előfordul, hogy összekevernek vele, és ez néha nagyon fárasztó. De nem panaszkodom, lehetne rosszabb is. Azért ez mennyivel jobb, mintha azt mondanák: úgy nézel ki, mint Danny DeVito.

-

Szegény Danny!