Nekik mindent szabad: 8 alkalom, amikor Vilmos herceg és családja minden szabályt megszegett

Getty Images
Noémi

A szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket!

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Ezért nem lehet Meghan Markle hercegnő, ha hozzámegy Harryhez

Azt hiszed, azért, mert valaki királyi családba születik, annak máris álomélete van? Tény, hogy nekik nem kell izgulniuk a fizetésük, a gázszámla vagy a lakbér miatt, de vannak dolgok, amelyeket te simán megtehetsz, de ők soha még csak ki sem próbálhatják.

Szigorú szabályok szerint kell élniük a mindennapjaikat, sosem mondhatják ki, mit is gondolnak valójában, és bár utazgatnak bőven, sosem akkor és oda mehetnek, ahová igazán vágynak.

Olvasd el ezt is!
Ezt tuti, hogy nem hallod Katalintól! 8 szó, ami sosem hagyhatja el a királyi család tagjainak száját

Persze van úgy, hogy őket is elsodorják az érzelmek, és adódhat 1-1 olyan helyzet, amikor mindent szabályt átlépve cselekszenek, s ettől a szemünkben csak még emberibbnek tűnnek.

Nemrég nagy port kavart Vilmos herceg azzal, hogy a londoni tűzeset egyik túlélő áldozatát megölelte – biztosan nem árulunk el azzal nagy titkot, ha elmondjuk, hogy ez egyébként szigorúan ellenkezik a protokollal. Ám ők nem csak hogy nem ölelhetnek meg akárkit: a kézfogás vagy a szelfizés is tilos.

Viszont a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket – a következő alkalmakkor pedig a királyi család tagjai is úgy döntöttek, átlépik azt a bizonyos határt!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Amikor Vilmos herceg és családja minden szabályt megszegett

Popsugar.com