Kiderült, mitől ragyog ennyire Liptai Claudia

Izabella

Boldogabb, mint valaha!

Liptai Claudia, amióta rátalált a szerelem Pataki Ádám személyében, és amióta megszületett a kisfiuk, boldogabbnak tűnik, mint eddig bármikor. Az anyuka bombaformában van, és arcán is rendszeresen láthatunk ragyogó mosolyt.

Olvasd el ezt is!
Nézd meg, milyen nagyot nőtt Liptai Claudia kisfia – fotó!

A műsorvezető és cukrász szerelmének kapcsolata nem indult egyszerűen, ugyanis a férfi otthagyta feleségét Claudiáért, s ezért sok támadás érte őket. Ők azonban nem foglalkoznak a rosszindulatú emberekkel, csak magukra és saját boldogságukra koncentrálnak.

Claudia annyira boldog, hogy állítása szerint ez szépítette meg őt mostanában.

Sokszor kérdezik, hogy a negyvenes nők miért tartják jobban magukat, mint a harmincasok. Az ok egyszerű: mert sokkal tudatosabbak. Én is egyre jobban érzem magam a bőrömben, és úgy hiszem, ez a belső harmónia tudja igazán megszépíteni az embert. Végre tökéletesen kiegyensúlyozott az életem, nagyon boldog vagyok

- árulta el a hot!-nak.

Azt is elárulta, mi az, amit Ádámtól mindennap megkap. Nem, nem a fantasztikus desszertekről van szó, amiket a cukrász készít (persze azokkal is kényezteti a műsorvezetőt), hanem a rengeteg szeretetről és figyelemről.

Csodás, hogy ilyen boldogok együtt!