Megtette! Celine Dion teljesen meztelenül pózol egy magazinban

Getty Images
Noémi

A világsztár most, 49 évesen vállalta a pucérkodást.

Olvasd el ezt is!
Itt a dal, amire mindenki várt: Céline Dion végül mégis énekel az új A szépség és a szörnyetegben

Celine Dion hatalmas divatrajongó, és a fellépésein is mindig nagyon különleges holmikat visel, ő maga pedig imádja a divatbemutatókat. Az énekesnő most is Párizsban van a divathéten, ahol nem csak szebbnél szebb ruhákban jelenik meg... A Vogue magazin itt készített róla elég szokatlan képeket: az egyiken anyaszült meztelenül pózol a világsztár!

Celine és a divat kapcsolata azért is érdekes mostanában, mert az énekesnő hamarosan egy kiegészítőkből álló kollekciót dob piacra, ezért is foglalkozik vele most a világhírű divatlap.

A díva az utóbbi 5 évben szinte mindig csak haute couture kreációkat viselt, a kép pedig azt a pillanatot örökíti meg, amikor Celine 2 előadás között éppen átöltözik.

Nézd meg ezt is!
Hihetetlen! 9 évesen vérprofin adja elő Celine Dion dalát egy kislány

Ez egyébként különösen merész húzás az énekesnőtől, aki sosem ment még el odáig, hogy ledobja a textilt. És bár hamarosan betölti az ötvenet, fantasztikus formában van, és ez a fotókon is nagyon látszik!


Celine Dion hamarosan 50 éves, de ez cseppet sem látszik rajta – pedig 50 fölött már mutatkoznak változások egy nő testén, s azokat senki sem kerülheti el!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
50 múltam, és? 6 testi változás, ami nyugi, mindenkivel megtörténik, nem csak veled!