Ez ám a nagy bejelentés: hatalmas dologra készül Mádai Vivien

Instagram/vivienmadai
Noémi

Izgalmas hetek állnak a csinos műsorvezető előtt!

Olvasd el ezt is!
Ettől tuti, hogy elolvadsz te is: Mádai Vivien különleges módon mesélte el, hol ismerte meg a férjét

Mádai Viviennek különleges feladatot szán a TV2! A csinos anyuka lesz a Ninja Warrior Hungary műsorvezetője – Majka és Till Attila mellett. Maga a produkció is izgalmasnak ígérkezik: több ezer jelentkező közül került ki az a 330 versenyző, aki kipróbálhatja magát a világ egyik legkeményebb kihívásának számító Ninja Warrio-pályán – írja a Blikk.

Vivi izgatottan várja az új feladatát, és elárulta, azért is érdekes számára a dolog, mert a férje már korábban is hatalmas rajongó volt, és ő is imádja ezt a műsort.

Olvasd el ezt is!
Te képes lennél ilyesmire? Így buktatta le hűtlen pasiját Mádai Vivien

A Ninja Warrior az a műsor, amelynek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik. A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor, hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsorvezetője leszek a Ninja Warrior-nak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is

- mesélte a show női műsorvezetője.

De nem Mádai Vivien az egyetlen, akire mostanában különleges feladatot bíznak: hamarosan Ördög Nóra is olyan műsort kap, amilyet korábban még ő sem vezetett soha!