Rúzsárnyalatok, amik a legjobban mutatnak a napsütötte bőröd mellett

Léderer Fruzsina
A cikk támogatója a dm

Itt a menő rúzsok időszaka!

Mikor is villanthatnánk meg jobbkor a legszebb színű rúzsokat, mint nyáron? Ilyenkor bronzosan barna a bőr, jobban kiemelhető az ajak színe, és a nyár esti bulik kötelező eleme az élénk rúzs.

Mindegy, hogy csokibarna vagy, esetleg csak kicsit sikerült megsüttetned az arcodat a napon, létezik három olyan árnyalat, ami egészen biztos, hogy befutó lesz.

Trópusi korall

A korallszínű rúzsok minden nyáron előkerülnek, hiszen a barnaságot úgy tudják fokozni, mint semmilyen más rúzsárnyalat sem. A korall feltűnő, mégsem túl harsány, és bármilyen hajszínhez kiválóan mutat.

A világosabb bőrtónushoz a sötétebb, neonosabb, a sötét bőrtónushoz pedig a kicsit világosabb korall mutat jobban.

Cukorka pink

Nyáron felejtsd el a pirosat, és a csinos, kiöltözős eseményeken a ruhádat kiegészítve válassz inkább pinket. Egy alaposan pigmentált, élénk rózsaszín csodásan mutat a bronzos bőrön, és igazi trópusi hangulatot idéz.

Legyen minél élénkebb, minél ragyogóbb a szín. Mindegy, hogy matt vagy fényes textúrájút választasz a pink rúzsból.

Tökéletes nude

Válassz a bőrszínedhez nagyon jól passzoló nude rúzst, és hódíts bőrszínű ajkakkal. Természetes, mégis szupercsinos lesz az eredmény, ha a nap csókolta arcod mellett a szád visszafogott bőrszínű.

A nyár legextrább nude változatai a fényesek, amelyek még teltebbé teszik az ajkaidat. Próbáld ki!

Ha minőségi rúzs, akkor: trend IT UP – a dm dekorkozmetikai márkája

A nemzetközi divat- és szépségtrendek inspirálta trend IT UP különleges színvilágú, innovatív termékeket kínál. A dm által megkövetelt legmagasabb minőségi elvárásoknak felel meg. Nézz körül a termékek között!