Szex és New York-teszt: te emlékszel még, ezek a srácok kikkel randiztak a sorozatban?

Kerekes Vivien

Nem kevés pasi fordult meg a sorozatban, de arra emlékszel még, kikkel randiztak?

A Szex és New York egyik legszuperebb tulajdonsága, hogy bármikor kezded el visszanézni a részeket, mindig újabb dolgokkal tudsz benne azonosulni. Ez persze attól is függ, milyen életszakaszodban tartasz; éppen szakítottak veled, mint Carrie-vel Big, vagy ezer éve randizgatsz, de nem találkoztál még különleges sráccal, mint Miranda. Arról nem is beszélve, hogy mennyi vicces szituációban ismerhetsz magadra és a legjobb barátnőidre.

Olvasd el ezt is!
5 Carrie-szett, amit újra menővé varázsoltam

A sorozat attól is olyan izgalmas, hogy rengeteg hihetetlen sztorit ismerhetsz meg, leginkább olyankor, amikor a lányok randizgatni kezdenek valakivel. És ebből volt is bőven! Még csak fel sem tudnánk idézni az összes pasit, akivel a főszereplők ismerkedni kezdtek, de azért akadt néhány srác, aki mélyebb benyomást tett ránk. Most épp ebben a témában hívunk téged egy kis játékra!

Te emlékszel még, kikkel randiztak ezek a srácok a sorozatban? Teszeld a tudásodat!

Ugye, hogy nem is olyan könnyű ez a teszt? Persze nem csak a lányok randipartnereit nehéz követni egy idő után, de sajnos minden izgalmas szettjükre sem emlékezhetünk örökké. Szerencsére ebben a galériában végignézheted, mi volt a sorozat Samanthájának 50 legklasszabb összeállítása!

Nézd meg a galériánkat - 50 kép
Samantha Jones 50 legjobb szettje