Ez volt az évszázad esküvője: megnősült a sztárfocista, a lagzin pedig mindenki ott volt, aki számít

Getty Images
Noémi

Csodás képek és egy nagyon romantikus történet.

Olvasd el ezt is!
Ally Hilfiger esküvőjétől leesett az állunk, avagy ilyen, amikor az édesapád tervezi meg az esküvői ruhádat

Megnősült a világ egyik legsikeresebb focistája, Lionell Messi. A 30 éves sportoló gyermekkori szerelmét és egyben két gyermeke anyját, Antonella Rocuzzót vezette oltár elé.

A pár 25 éve ismeri egymást, ám csak 2008-ben jöttek össze. Hamarosan gyermekeik is születtek, a lagzira azonban mostanáig vártak. A hét végén megtörtént a nagy esemény, ahol tényleg mindenki ott volt, aki számít!

A vendégek között volt a brazil focizseni, Neymar, az uruguayi Luis Suárez, a spanyol válogatottból Gerard Piqué – természetesen Shakirával –, Sergio Busquets, Jordi Alba, Xavi Hernández, Cesc Fábregas és Carles Puyol. Az argentin nemzeti együttesből pedig részt vett az eseményen Javier Mascherano, Sergio Aguero, Gonzalo Higuaín és Ángel Di María.

Olvasd el ezt is!
Szó sincs lagziról: végre kiderült, miért nem házasodik soha össze Shakira és focista szerelme!

A ceremónia az argentínai Rosarióban zajlott, és 260 fős volt a vendégsereg. A biztonságra a szokottnál is jobban figyeltek: 450 rendőr biztosította a helyszínt, ahová nem lehetett mobiltelefont vinni, a hotelben dolgozókkal pedig titoktartási szerződést írattak alá.

Ám rendőrök ide vagy oda, a balhé nem maradt el, ezt azonban főképp Messi édesanyja okozta. Celia ugyanis – a korábbi terveivel ellentétben – fehér ruhába bújt az esküvőre, azt pedig mindenki tudja, hogy ez abszolút illetlen dolog. A nő állítólag nem szívleli férje szerelmét és annak családját, ezzel a lépésével pedig nyomatékosítani szerette volna, hogy hidegen hagyja őt a menyasszony.

Ennek ellenére a lagzi jól sikerült, a menyasszony csodaszép volt – mutatjuk is, mennyire!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Lionel Messi esküvője