Lady Gaga stílust váltott: új hajszínnel tündököl az énekesnő

Getty Images
Kerekes Vivien

Az énekesnő megunta a külsejét, és inkább kipróbált egy új hajszínt.

Olvasd el ezt is!
Mindent a stílusért? Bátor (vagy inkább őrült) sztárok, akik lehetetlen helyzetben viseltek magas sarkút

Lady Gaga sosem mond nemet a megújulásra, és az is elég gyakran fordul elő, hogy hajmeresztő trendeket próbál ki. Így már megszokhattuk tőle, hogy szokatlan ruháival vagy furcsa sminkjével hívja fel magára a figyelmet: múlt héten például olyan szettben indult túrázni, amit mások csak bulizáshoz vennének fel. De hát épp ezért kedveljük annyira az énekesnőt!

Most pedig búcsút mondott platinaszőke hajának, és megmutatta saját Instagramján, hogy nála a barackárnyalat hódít az idei nyáron.

Ami szintén feltűnő a szelfin, hogy Gaga nem igyekezett tökéletesen kinézni; hónalját ugyanis ezúttal nem szőrtelenítette. Persze nem ő az első híresség, aki előszeretettel hirdeti a természetes külsőt; Lola Kirke például szándékosan így jelent meg a Golden Globe díjátadóján. Vajon Lady Gaga is csatlakozott a mozgalomhoz?

Olvasd el ezt is!
Mila Kunis megvált jellegzetes frizurájától: teljesen más hajjal hódít

Persze nem Lady Gaga az egyetlen, aki gyakran használ hajfestéket és próbál ki új árnyalatokat. Azt gondoltad volna, hogy az alábbi hírességek eredeti hajszíne nem is hasonlít a mostanihoz?

Nézd meg a galériánkat - 18 kép
Sztárok eredeti hajszíne