Amikor két sorozatsztár szerelmes: Leighton Meester és Adam Brody szokásánál még nem hallottunk furcsábbat

Kálmán Zsófi

Chuck Bass itt már nem rúg labdába...

Olvasd el ezt is!
Aww! Sosem találod ki, hogy a Gossip Girl melyik két szereplője van ma is szoros barátságban

Bár már 2012 óta együtt vannak, Leighton Meester és Adam Brody mindössze néhány alkalommal mutatkozott közösen hivatalos eseményen. Pedig minden rendeben van közöttük, a nyilvánosságot viszont teljesen kizárják az életükből, a színésznő egy korábbi interjújában határozottan ki is jelentette, hogy szerelmi és családi élete kizárólag rá tartozik. Szóval igazi ritkaság őket együtt látni, közös kislányukról nem is beszélve, ám most kivételt tettek, és egy vicces részletet mégis elárultak az életükből.

A Gossip Girl Blair Waldorfja és A narancsvidék Seth Cohene 2014-ben mondta ki a boldogító igent, ezzel ők lettek a legszebb TV-s álompár, bár igazából sosem szerepeltek együtt. Pedig sokan megnézték volna ezt párost, sőt, egyesek még most is várják, hogy együtt vállalnak munkát. Erre az igényre reagáltak a napokan az Entertainment Tonightnak adott interjúban, mi pedig nem tudjuk eldönteni, hogy tényleg csak viccelődtek vagy sem. Adam ugyanis azt mondta a riporternek, hogy évente egyszer Blair Waldorf- és Seth Cohen-napot tartanak.

Hogy ez csak poén volt-e, abban Leighton teljesen elbizonytalanított minket, ugyanis kinevette szerelmét, majd hozzátette, hogy ők csak egyszerű emberek, akik egymásba szerettek, nem kell ezt továbbgondolni. A feléjük irányuló nagy érdeklődést pedig csakis jó célokra szeretnék kihasználni, ezért is érkeztek kivételesen együtt a Feeding America nyári táborába, hogy ételt osszanak a gyerekeknek.

Legyen bárhogyan, mi így is, úgy is imádjuk őket!


És ha már Gossip Girl és Blair Waldorf, gyere és nosztalgiázz velünk ezekkel a régi fotókkal – elképesztő, hogy mennyire megváltoztak mára kedvenc szereplőink!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Előkerült emlékek: ezeket a régi fotókat látnod kell a Gossip Girl szereplőiről!