Gigi Hadid mindenkitől ellopta a reflektorfényt: ilyen ruhában még sosem láttuk őt!

Kerekes Vivien

A modell ebben az összeállításban nagyon emlékeztet minket valakire...

Gyönyörű babaarcával és szuper alakjával gyorsan felkeltette a divatvilág érdeklődését, ma pedig ő az egyik legnépszerűbb modell. Gigi Hadid az elmúlt években azért bizonyította, hogy hiába a csodaszép külső, egészen más dolgokhoz is van tehetsége. Ezt tökéletesen mutatja, hogy legutóbb saját napszemüveg-kollekciót tervezett, amelynek bemutatójára épp tegnap került sor.

A modell pedig valódi Barbie-babaként tündökölt az eseményen, és sikerült minden tekintetet magára vonzania. Gigi ugyanis tetőtől talpig rágógumi-rózsaszínbe öltözött!

Persze mindenki azonnal észrevette, hogy ebben a szerelésben, ezzel a szőke frizurával mennyire hasonlít Dr. Szöszire. Valljuk be, így elnézve tényleg sok a közös vonás!

forrás: Instagram

Testvére, Bella Hadid pedig egy Insta-posztban emelte ki, hogy Gigi egy az egyben úgy néz ki, mint Lizzie Mcguire, amikor a filmverzióban énekelt a színpadon.

forrás: Instagram

Mindkét hasonlat nagyon találó, imádjuk őket! És el kell ismernünk, Giginek még ez a nem éppen hétköznapi összeállítás is jól áll. Hiába, korábban már azt is bebizonyította, hogy a melegítőnadrágot szinte bármilyen alkalomra lehet viselni.

Figyeld csak!

Nézd meg a galériánkat - 17 kép
Így viseld a melegítőnadrágot szinte bármilyen alkalomra: 6 tipp