5 meghökkentő farmertrend, ami totálisan felrobbantotta az internetet

Ujvári Viki

Nem mindegyik olyan rémes, mint amilyennek elsőnek tűnik!

A farmer anyagot az egyik legstabilabb trendek közt tartják számon mindenféle újraálmodott változatával egyetemben. A designerek amennyire szeretik a bevált dolgokat éppen annyira vonzódnak a kísérletekhez is.

Olvasd el ezt is!
Tanulj egy profitól! 5 nyári divattipp Olivia Palermótól

Mi történik akkor ha egyes tervezők kicsit túltolják a csavart? Az internet népe felbolydul! Íme pár darab, melyek széles körben verték a biztosítékot.

1.) A nejlon, vagy plasztik anyaghasználat ha már bevált a kiegészítők körében, akkor miért is ne lehetne a farmert is ezzel toldani és foldani?!

forrás: losangeles.cbslocal.com

2.) És mi történik ha teljesen átlátszó? Ezt a nadrágot is a Topshop hívta életre, a brand pedig úgy gondolja, hogy ideális fesztiválviselet válhat még belőle. Szerinted is?

forrás: fashionisers.com

3.) A Vetements Levi's kollaborációját se hagynánk ki a sorból, egy cipzár segítségével bármikor eldöntheted, hogy most éppen többet, vagy kevesebbet akarsz-e mutatni a hátsódból.

forrás: missbish.com

4.) A lecsatolható szárú Y/Project találmányt bár Gigi Hadid is felkapta már, a kritikák még mindig erősebbnek bizonyulnak.

forrás: pinterest.com

5.) Az Y/Project tervezőinél kicsit elszaladhatott a fantázia szivárványos lova, ugyanis ez is ő műhelyükből pattant ki:

forrás: fashionisers.com
Olvasd el ezt is!
Ide is eljutottunk: Íme a ruha, ami kalapokból készült!

Szerinted is annyira rémes trendek ezek?

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
Így viseld a szaggatott farmert! - 13 sikkes variáció

fashionisers.com