Kipróbálva! Így kell visszamelegíteni a pizzát, hogy olyan legyen, mintha most sült volna
Egész eddigi életünkben rosszul csináltuk! Te is.
Bár ha Jennifer Lwrence is a közelben van, nem nagy az esély rá, néha azért megesik, hogy marad néhány szelet a szigorúan este 6 után elfogyasztott pizzából. Nem is gondolunk a következő napon semmi másra, mint a hűtőben sorakozó szeletekre, de ugye te is ismered azt a kiábrándító érzést, amikor a visszamelegített pizzába beleharapsz? A tésztája puha, a széle rágós, a paradicsomszósz pedig összeszárad, semmi élvezetes nincs már benne. De azért persze megesszük...
Most itt a megoldás! A Redditen elkezdett terjedni egy hiánypótló trükk a brooklyni Roberta's pizzéria jóvoltából, ami azt ígéri, hogy a visszamelegített pizza pont olyan lesz, mintha most vették volna ki a kemencéből.
Te hogy próbáltad eddig? Mikróban? Sütőben? Nos, bármi is legyen a technikád, egészen eddig tévúton jártál, ugyanis a helyes megoldás a teflonserpenyő!
Sosem gondoltuk volna!
Az útmutató szerint nincs másra szükség, mint a már említett serpenyőre, alacsony hőmérsékletű főzőlapra és pár csepp vízre. A Roberta's szerint először 2 percig kell közepesen alacsony hőmérsékleten sütni a pizzaszeletet, hogy az alja ropogós legyen, majd visszavenni a hőfokot, 2 csepp vizet a szelet mellé önteni és 1 percig fedő alatt párolni, hogy a szósz felmelegedjen a sajt pedig megolvadjon, ám a tészta ropogós maradjon. És ennyi, kész is a tökéletes pizza!
Te ki fogod próbálni?