Ők az új álompár? Palvin Barbit a magyar sztársportolóval kapták lencsevégre!

Instagram/realbarbarapalvin
Noémi

Állítólag nagyon összemelegedett a két híresség.

Olvasd el ezt is!
Még Olivia Palermónál is stílusosabb? Palvin Barbi ismét tarolt a vörös szőnyegen - FOTÓ

Palvin Barbinak igen mozgalmas éve van: miután meghódította Cannes-t, itthon tölt pár napot a szupermodell. A fiatal lány rajong a fesztiválokért, így nem csoda, ha ő sem marad ki az őrületből: a magyar szépséget a VOLT-on fotózták le, méghozzá nem is akárkivel!

Olvasd el ezt is!
Igen, jól látod: Jamie Foxx testén Dzsudzsák Balázs meze feszül!

A Blikk fotókat is készített arról, hogy a fesztivál nyitónapján Barbi és a magyar sztárfocista, Dzsudzsák Balázs végig együtt voltak, és láthatóan jól érezték magukat együtt. A fiatalok a 2017-es Petőfi Zenei Díj átadójára érkeztek Sopronba, mindketten díjat adtak át, ám az esemény után alig moccantak el egymás mellől.

A lap szerint egy nagyobb baráti társasággal érkeztek meg az elkülönített VIP-részlegbe, ahol egy kanapén töltötték az est nagyobbik részét. Néha táncoltak, de volt, hogy összebújtak, arra viszont kínosan ügyeltek, hogy az intim pillanatokat senki se láthassa: ha észrevették, hogy fotózzák őket, valaki mindig eltakarta a párost.

A két sztár egyelőre nem nyilatkozott a történtekről.

Barbit az utóbbi években összehozták már Justin Bieberrel, Éder Krisztiánnal, Niall Horannel, a One Direction egyik énekesével és a Forma–1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal. Dzsudzsák pedig korábban Zimány Linda kedvese volt.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!