Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

Kálmán Zsófi

Már most Oscar-esélyes filmként emlegetik!

Nincs olyan ember a világon, akinek az életét ne szőtte volna át Micimackó és a Százholdas Pagony lakóinak varázslatos meséje. A. A. Milne regényét több mint ötven nyelvre fordították le – köztük latinra is – és 1926-os megjelenése óta már sokszor, sokféleképp feldolgozták és továbbgondolták. De most végre eljött az idő, hogy filmre vigyék a történetet, amire mindenki kíváncsi, aki szíve mélyén örök gyerek marad: Micimackó megszületésének történetét. Figyelem, jön a Goodbye Christopher Robin!

Olvasd el ezt is!
Nem jutunk szóhoz! A szépség és a szörnyeteg után 16 további meséjét filmesíti meg a Disney – A te kedvenced köztük van?

Már 2010-ben az a szóbeszéd járta, hogy elkezdtek dolgozni a filmben, ám végül 7 évet kellett várni, hogy véget érjen a forgatás, most pedig eljött az idő: íme az első előzetes!

A filmet már most Oscar-esélyesként emlegetik, a sikerre pedig a két csodás főszereplő, Domnhall Gleeson és Margot Robbie is szinte garancia. A mozi A. A. Milne és fia, Robin tudnivalóan viharos életét mutatja be, valamit azt, hogyan született meg végül Róbert Gida és a csekély értelmű medvebocs.

Te is alig várod, hogy láthasd?