Most akkor mégsem ciki?!

Lakatos Márk

Dobjatok el mindent, Drágáim! Idén visszatérhet a trendpalettára egy kiegészítő, amire senki nem gondolt - de szerintem tényleg senki! Kitaláljátok, mi ez? ;)

Ha nem, akkor elárulom: ez a nyolcvanas-kilencvenes évek (és a paranoiás turisták) nagy kedvence, a rettenetesen csúnya hasitasi! De hogyhogy? Ki engedte ezt? Hát például olyan márkák, mint a Chanel, a Louis Vuitton, az Alexander Wang, vagy a Gucci, akik az utóbbi szezonokban kifutóra küldték, méghozzá újaradizájnolva, menősítve, és retttentő csinosan. Ez már nem a műanyag 3 forintos darab, amitől kiráz bennünket a hideg, bár szerencsére azért olcsóbb verziókban is kapni, nem csak Guccival lehet trendiskedni! ;)

Másrészt itt van Kendall Jenner, az egyik legfelkapottabb modell/celeblány az Instáról, aki júniusban egy héten belül kétszer is felkapta az említett darabot - egyszer egy Louis Vuittont, egyszer pedig egy aprócska Chanelt. Látszik, hogy nagyon szeretné feléleszteni a trendet!

Mitől más most? Egyrészt megváltoztak a fazonok - ezek már csinos kis clutch-ok és pénztárcaméretű darabok szépséges kis övekre erősítve. Az anyagok is sokkal igényesebbek, nem beszélve a díszítésekről.

Sose mondjuk, hogy sose, ugye - főleg a divatban. Hány dolog tért vissza az utóbbi időkben, amire nem is gondoltunk volna? A choker, a magastalpú szandálok, a neccharisnya… Szóval legyetek nyitottak továbbra is, és ha láttok egy csinos hasitasit, csapjatok le rá, ki tudja, meddig lesz menő! ;)

Márk napi tipp: Ha találtok egy szuper darabot, kössétek a derekatokra! Ne hangsúlyozzátok a csípőtöket, ha nem muszáj, inkább emeljétek ki a legkarcsúbb pontot! ;)