Hihetetlen, milyen jelzőkkel illették Karlie Klosst egy meghallgatáson

Getty Images
Kerekes Vivien

Ma már az egyik leghíresebb modell, de nem is olyan régen meglepő jelzőkkel illették.

Rengeteg magazin címlapján tündökölt már, és a Victoria's Secret kifutóin is gyakran sétált végig. Mégis hiába tartozik a legnépszerűbb modellek közé, Karlie Kloss is kapott rengeteg beszólást az alakja miatt. Persze, ahogy azt te is sejtheted, meglehetősen alaptalanul.

Olvasd el ezt is!
Karlie Kloss vs. Gwyneth Paltrow: a két sztár ugyanazt a ruhát viselte, de melyiknek állt jobban?

A modell a napokban őszintén mesélt arról, hogy mennyire nehéz volt elfogadnia a külsejét a divat világában. Amikor ugyanis a hírnév előtt elment egy meghallgatásra, a casting-ügynök ugyanazon a napon nevezte őt hol túl kövérnek, hol pedig túl soványnak. Ilyen jelzők mellett nem csoda, ha bárki is összezavarodik! Szerinte sokszor egymásnak ellentmondó elvárásokat állítanak fel a divatvilágban, és emiatt – vagy éppen ennek ellenére – sikerült változtatnia a szemléletén. Ma már ahelyett, hogy folyton a súlyát méregetné, inkább arra figyel, hogy egészséges és erős legyen.

Nem akarok senkinek megfelelni, csakis saját magamnak

-

– nyilatkozta Karlie, és hozzátette, hogy számára a lelki egészség ugyanilyen fontos. Persze neki is időre volt szüksége, mielőtt kialakult a mostani stílusa és elnyerte a már ismert alakját. Ha kíváncsi vagy, hogyan festettek a legnagyobb modellek a hírnév előtt, nézd végig a galériát!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Így néztek ki a legnagyobb szupermodellek, mikor még nem futottak be