Kockahas pocak helyett? El sem fogod hinni, hány hónapos terhes ez a gyönyörű fitneszmodell

Izabella

Nem hiszünk a szemünknek!

Biztosan emlékszel Sarah Stage-re, a modellre, akinek a hasa miatt a nő csodájára járt a világ. Sarah ugyanis 9 hónapos terhesen is olyan fitt volt, amilyen fittségre sokan csak vágynak, és szülés után 4 nappal már olyan hasa volt, amit azok is megirigyelhetnek, akik sosem szültek, hiszen a kockákat számolgatni lehetett rajta.

Első terhessége miatt sokan felkapták a fejüket, azonban Sarah második terhessége sem úgy zajlik, ahogyan a nők nagy részének: ismét kockahassal, elképesztő testtel várja babáját.

A minap megosztott egy fotót magáról, amelyen kétéves kisfia, James simogatja a hasát, miközben a második gyermekével várandós. És most jön az, amitől tuti leesik az állad: Sarah a képen már öthónapos terhes!

A modellt sokan támadták első terhessége alatt is, és azzal rémisztgették, hogy nem lehet egészséges gyereket szülni úgy, hogy sanyargatja magát. Sarah nem vonta meg magától az ételt, csupán tisztán étkezett, a kis James pedig teljesen egészséges és imádnivaló.

Sarah bizonyította, hogy nem csalás, nem ámítás, ami vele történik, egész egyszerűen ennyire figyel a testére. Állítása szerint második terhessége azért kicsit más, mint az előző. Orvosa szerint a második baba kicsit alacsonyabban helyezkedik el, emiatt már hamarabb látható a kis terhespocakja. Azért még így is alig észrevehető.

Elképesztő, igaz?

Kíváncsian várjuk majd a kilenc hónapos terhes fotókat is. Tuti, hogy Sarah akkor is kockahassal várja majd a kicsit!