Sokk! Szörnyű részletek derültek ki Carrie Fisher haláláról

Kálmán Zsófi

Kiderültek Carrie Fisher tragikus halálának részletei.

2016. december 27-én kaptuk a szomorú hírt: mindenki kedvenc hercegnője, Carrie Fisher 60 évesen elhunyt, egy nappal később pedig édesanyja, Debbie is követte. Halálának híre az egész sztárvilágot megrázta.

Olvasd el ezt is!
Mark Hamill most egész oldalas cikkben emlékezik meg Carrie Fisherről

Eddig úgy tudtuk, ottani idő szerint reggel 8 óra 55-kor szívinfarktust kapott, miközben Londonból Los Angelesbe repült, ám a részletekre most, csaknem fél évvel később derült fény. A tegnap nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyv még így sem teljes, ugyanis a család erősen tiltakozott a részletes vizsgálatok ellen, az azonban már biztos, hogy Carrie halálához drogok is hozzájárultak, amit végül légzési rendellenesség és alvási apnoé okozott.

A színésznő asszisztensének elmondása szerint Fisher ugyan éberen kezdte el az ominózus repülőutat, de útközben több apnoés zavara is volt, az út végén pedig nem tudták már felébreszteni. Ezt az alvászavart kétségtelenül felerősítette az a kokain, heroin, metadon és extasy, amit toxikológiai vizsgálatok mutattak ki a színésznő szervezetében.

Szomorú tény, hogy Carrie is azon sztárok közé tartozott, akik nem tudták feldolgozni a sikert, kórtörténetében hosszú ideje tartó kábítószer-használat és bipoláris zavar is szerepel.

Reméljük, Debbie-vel most már békére leltek!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
20 szívszorító közös fotó: Carrie Fisher és Debbie Reynolds