Kisbabát vár a gyönyörű magyar műsorvezető – meg is mutatta gömbölyödő pocakját!

Facebook/Czippán Anett
Noémi

Csodaszép kismama!

Czippán Anett újra várandós! A Fem3 Café műsorvezetője májusban árulta el, hogy kisbabája lesz. Anettnek egyébként már van egy gyermeke: Olivér 6 éves.

Olvasd el ezt is!
Így búcsúzott a TV2 műsorvezetője

A csinos tévés most végre megmutatta, hogy milyen remekül áll neki a várandósság: Anett egy képet tett közzé magáról a közösségi oldalán, amit egy fél dinnyével illusztrált.

Meg kell hagyni, a műsorvezető nagyon csinos kismama, és úgy saccoljuk, nyár végén, ősz elején érkezik majd a második csemete!

Mostanában igazi baby boom van itthon is a sztárvilágban: hamarosan megszületik Trokán Anna első gyermeke, de kisbabát vár Szinetár Dóra is.

Hollywoodban is sok baba született mostanában: pár napja világra jöttek Beyoncé ikrei, akiknek már a nemét is lehet tudni, és a Clooney-babák is megérkeztek már. Róluk azt is tudni, hogyan nevezték el őket, és hogy hol, melyik kórházban születtek meg. Már csak a fotókra várunk, de nagyon!


Anett jól tudja, milyen szülőnek lenni, sokunknak azonban még fogalma sincs róla. Nemrég azonban Tina Fey zseniálisan összefoglalta, milyen a világ egyik legnehezebb feladatát teljesíteni!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 idézet, amelyben Tina Fey szenzációsan összefoglalja, milyen szülőnek lenni