Ez volt Katalin hercegné iskolai beceneve – Bántó vagy inkább vicces?

Getty Images
Joy.hu

Az iskolai becenevek elől még Katalin hercegné és Pippa sem menekülhetett...

Szinte biztos, hogy az iskolás évek alatt neked is kitaláltak az osztálytársaid egy-egy becenevet. Van, aki szerencsés volt, és imádta az új megszólítást, míg mások a mai napig igyekeznek megfeledkezni róla. Akárhogyan is, ezt még Katalin hercegné is átélte, hiszen gyerekkorában rá is aggattak egy becenevet.

Olvasd el ezt is!
Katalin gyerekei ismét ellopták a show-t: őrülten aranyos fotókon Sarolta hercegnő és György herceg

A hercegné nosztalgikus hangulatba került, amikor néhány éve ismét ellátogatott régi iskolájába, és akkor mesélte el a sztorit. A suliban ugyanis volt két tengeri malac, akiket Pipnek és Squeaknek neveztek el. Talán mondanunk sem kell, Pippa értelemszerűen megkapta a Pip rövidítést, mint becenevet, míg Katalinra ráragasztották az utóbbit. Ez magyarul leginkább annyit tesz, hogy "vinnyogós".

Az nem derült ki, hogy volt-e bármilyen különös oka, amiért épp Katalin kapta meg ezt a becenevet, mindenesetre úgy tűnt, hogy őt ez cseppet sem zavarta. Te mit gondolsz?

Az viszont biztos, hogy Katalinról ma már egészen más jelzők jutnának eszünkbe, hiszen a hercegné stílusát és divatérzékét mindenki csodálja. De azt láttad már, hogyan öltözködött, amikor még Kate Middleton volt?

Nézd végig a fotókat!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Katalin hercegnő stílusa, amikor még Kate Middleton volt