5 dolog, amit a pasid nem kérhet tőled

Getty Images
Kitti

Ha mégis megteszi, akkor neked nem szabad engedelmeskedned, és azon is gondolkozz el, jó-e vele maradni!

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit akkor érzel, ha megtaláltad az Igazit

Változtass a külsődön

Neki nem tetszik, hogy rövid a hajad, és azt szeretné, ha megnövesztenéd? Azzal nyaggat, hogy le kéne adnod pár kilót, pedig nincs is rajtad felesleg? Ha nem tetszel neki, minek jött össze veled? Alapvetően a külső az, amitől vonzódni kezd hozzád valaki, de nem ezek határozzák meg, hogy ki mennyire szeretnivaló, jegyezd meg!

Olyan dolgot tegyél meg az ágyban, ami kellemetlen

Nem baj, ha kísérletezel, és az sem, ha a pasid hatására próbálsz ki új dolgokat. De ha rád erőltet valami olyat, amiről tudja, hogy neked rossz, akkor ez a férfi se nem tisztel, se nem szeret téged.

Szakítsd meg a kapcsolatot egy barátoddal…

… vagy esetleg családtagoddal. Azért, mert valaki neki nem szimpatikus, el kell fogadnia, hogy te kedveled/szereted az illetőt, és ki kell találni, hogyan lesz az ellenszenv ellenére is működőképes az egész kapcsolat. Ha azt kéri tőled, vagy nem egyenesen kéri, csak arra terel, hogy szakítsd meg a kapcsolatot egy számodra fontos emberrel, nincs értelme ezzel a férfivel maradnod!

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit egy magabiztos nő nem tesz meg egy pasi kedvéért

Feladd az intim szférádat

Ha a pasid arra kényszerít, hogy megadd neki mondjuk az e-mail-jelszavadat vagy a FB-belépődet, nem igazán van keresnivalód mellette. Egy felnőtt, érett férfi, aki szereti a barátnőjét, nem kér olyat, amivel ennyire belegyalogol az intimszférájába!

Rosszul érezd magad

Ha korábban rendben volt az önbecsülésed, de az ő hatására újabban rosszul érzed magad a bőrödben, vagy azt hiteti el veled, hogy mindenért te vagy a hibás, akkor nagyon mérgező kapcsolatban élsz, amiből ideje kilépni!