Egy cipő, öt sarok – hallottatok már ilyet?

Promóció

Mindig van új a nap alatt a divatvilágban! Néha jó, néha rosszabb (lásd a szőrös testet imitáló fürdőruhát), de ma rábukkantam egy érdekességre, a változtatható sarkú cipőkre, amit szerintem nagyon fog tetszeni nektek!

A német MIME ET MOI márka (de jó, hogy nem német nevet választottak!) egy szuper érdekes koncepcióval állt elő azoknak a hölgyeknek, akiknek az egész napos álldogálás és rohangálás nem nagyon megy 6-7 centis sarkakban, de azért néha szeretnének villantani. Nézzétek meg ezt a képet – egy és ugyanaz a cipő alap, csak a sarok változik!

Gondoljatok csak bele, van egy cipő, amit reggel felkaptok, mint lapostalpú szandit, beszaladtok a munkahelyre, ahol átváltjátok kicsit magasabb sarokra, mert az szép tartást ad, de tudtok benne még kényelmesen mászkálni. Aztán napközben van egy meeting, amire felvennétek egy olyan igazán ütős magasabb sarkút, mert abban érzitek magatokat vagánynak és magabiztosnak – ez is pipa. Vagy éppen elmennétek este barátokkal szórakozni, de a tűsarok azért kihívás az egész napos munka után, így egy jó kis hasábsarokra szavaztok. Boszorkányság!

Ami nekem nagyon tetszik benne, hogy elkerülik azt a bénaságot, hogy az egyik sarokkal jól néz ki, a másikkal csak elmegy, a harmadikkal meg már csak muszájból ajánlanám valakinek. A megfelelő outfittel mindegyik lehet modern szerintem, a bársonyos/plüss anyagok pedig irtó menők és sikkesek most, de vannak klasszikusabb verziók is, csinos irodai viseletekhez.

A cipők ára mondjuk kicsit borsos - 195-230 dollár között mozognak – de a vásárlók szerint nagyon kényelmes és praktikus, és hát végül is egyszerre öt cipőt kaptok. Gondoljatok bele, mennyi helyet lehet megtakarítani például utazáskor! Ezek a darabok például a limitált szériás New York-i kollekció részei – imádnivaló, igaz? És szerintem szuper gondolat, hogy folyton megújítják a koncepciót. ;)

Itt meg is nézhetitek, milyen egyszerű a váltás – és nem igényel cipész szaktudást!

Ha ez nem varázslat, Édeseim, akkor semmi! Ki az, aki felpróbálna egy ilyet? ;)