Kényelmes és hatékony megoldás a nyárra: sampon és kondicionáló egyben!

Promóció

Ismerd meg a JOICO CO+Wash 2in1 sampon- és kondicionálóhab -termékeit, amelyek nemcsak megtisztítják a hajad, hanem különleges összetevőik révén táplálják is azt – és az adott hajtípusnak megfelelő ápolást biztosítják!

Szeretnél megspórolni kis helyet a nesszeszeredben a nyaralás során? Szívesen rövidítenéd le a hajmosás és kondicionálás folyamatát egy lépésre? Akkor van egy jó hírünk! A JOICO háromféle CO+Wash terméket is kínál számodra:

CO+Wash Moisture:

Neked találtuk ki, ha száraz, törékeny vagy sérült a hajad, hiszen ultragazdag olajban és növényi "vajban" (Jojoba, Murumuru és Shea), s az összetevői tökéletes kombinációt alkotnak a tengeri növényi kivonatokkal és ásványi anyagokkal. Ez a szuper hab mélyen feltölti a dehidratált hajszerkezetet, miközben helyreállítja a hidrolipid-szintet, megelőzve ezzel a kiszáradást és biztosítva a gyönyörű simaságot.

CO+Wash Color:

Tökéletes választás, ha szeretnéd megőrizni festett hajszíned élénkségét a nyári időszakban is. Tápláló argán-olajat, erősítő aminosavakat és a sérült kutikulába beépülő arginint tartalmaz, amit kiegészít az exkluzív HPS- (Hair Protection System) technológia, és egy adag keratin-szilikon-keverék, s ez páratlan fényt és lágyságot biztosít a hajadnak.

CO+Wash Curl:

A göndör haj jóbarátja. Szulfátmentes, antioxidáns-hatású gazdag formulái ötvözik az avokádó, a babassu és a Camelina-olajok hatását az Aqualastik-technológiával. Felejtsd el a szálkás, száraz hajat és élvezd az egészséges, rugalmas és fényes fürtöket!

Hogyan használd ezeket a könnyed termékeket?

Felejtsd el a tipikus végtelen pumpálós folyamatot! A CO+Wash-habok kis mennyiségben is hatékonyak, így elég, ha a hagyományos kétfunkciós termékekhez képest fele mennyiséget használsz. Nyomd meg a fúvókát egy-két alkalommal, és dolgozd bele alaposan a habos krémet a nedves hajadba a gyökerektől a végekig, majd öblítsd le!

Keresd a CO+Wash termékeit a JOICO webshopban, most nyári kedvezményes áron: https://webshop.joico.hu/termekcimke/akcios-termekek/