Minket sokszor bosszant, neki a világ lenne! Ez most minden vágya a rákot legyőző színésznőnek

Kálmán Zsófi

Drukkolunk neki, hogy összejöjjön!

2015. februárjában jelentette be Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja, hogy mellrák támadta meg a testét. Azóta 2 év telt el, a hírek pedig egyre bíztatóbbak, Shannen legyőzte a rákot, ám gyógyultnak csak 5 év tünetmentesség után nevezik majd az orvosok, ő viszont már most mindent megtesz, hogy visszakapja régi életét.

A hónapokig tartó kemoterápia és sugárkezelés bár sikeres volt, a borzalmas betegséggel való küzdelem nyomokat hagyott a rendíthetetlen színésznő testén. Fizikailag sajnos nagyon legyengült, és azóta kitartóan edz, hogy visszakapja az erejét, ám valami nagyon hiányzik az életből. Valami, amiért főleg ebben a nagy kánikulában mi sokat bosszankodunk, hányszor emlegetjük, hogy milyen szívesen megszabadulnánk tőle... ez pedig nem más, mint a hosszú haj.

Shannen megható posztban írt arról, hogy mennyi mindent köszönhet a ráknak, de a hosszú tincseit minden vágya visszakapni!

A gyilkos kórral vívott harc ideje alatt természetesen a színésznőnek kisebb gondja is nagyobb volt annál, minthogy kihullott a haja, most viszont újra szép és hosszú hajzuhatagra vágyik, mint minden egészséges nő.

Hajrá, Shannen, reméljük, nemsokára már derékig ér majd a hajad!