Ryan Reynolds Westerosban? A színész szívesen vállalna szerepet a Trónok harcában

Getty Images
Vivi

Már csak egyetlen hónap, és visszatér a Trónok harca, méghozzá egy nagyon izgalmasnak ígérkező évaddal. És ezt nem csak mi várjunk kíváncsian, hanem még a legnagyobb hírességek is!

Mióta hivatalosan is bemutatták a 7. évad előzetesét, a Trónok harca rajongói tűkön ülve számolják a napokat július 16-ig, amikor végre visszatér a sorozat a képernyőre. Ezt az izgatott tábort erősíti Ryan Reynolds is, a dögös színész ugyanis elárulta, hogy teljesen rákattant a sztorira.

Nem titok, hogy régóta megőrülök a Trónok harcáért. Totál rákattantam

-

– mesélte egy interjúban, majd hozzátette, hogy nagyon szívesen vállalna benne szerepet. Ryan korábban elárulta, hogy ír ősökkel is rendelkezik, így szerinte ez csak pluszt jelenthetne a casting során. Sőt, már ötletei is vannak: például szívesen átvenné Sir Davos szerepét, vagy írna magának egy újat, mondjuk elveszett Lannister tesóként.

Olvasd el ezt is!
Végre itt az előzetes: A Nagy Háborúval tér vissza a Trónok Harca

Noha egyelőre nem látni túl sok esélyt arra, hogy Ryan a közeljövőben feltűnjön Westerosban, azért elég klasszul hangzik az ötlet. Ráadásul nem ez lenne az első alkalom, hogy egy híresség kapjon rövidebb szerepet a Trónok harcában, hiszen – mint kiderült – a 7. évadban Ed Sheeran is fel fog tűnni, bár az még egyelőre titok, hogy pontosan milyen karakterként.

Ha már nagyon várod az első részt, hangolódj te is rá ezekkel a 7. évados fotókkal!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
A Trónok harca szereplői készen állnak a télre - Nézd meg a képeket az új évad kosztümjeiről!