Végre! Végre! Megérkezett a Jégvarázs folytatásának az előzetese!

Noémi

Ez tuti, hogy feldobja a napotokat!

Olvasd el ezt is!
Kristen Bell hiperegyszerű autós hackje, amivel bárki biztonságban tudhatja a gyerekeit

Te is odáig vagy a Jégvarázsért, s imádod újra és újra megnézni? És te is majd kiugrottál a bőrödből, amikor megtudtad, hogy készül egy újabb történet Elza és Anna kalandjairól? Nem akarjuk elvenni a kedved, de a premierig még nagyon sok idő van: legalább két és fél évet kell várni a filmre.

De van egy jó hírünk! A Disney és Pixar csapata úgy döntött, kicsit kedveskednek a rajongóknak azzal, hogy készítenek egy új, rövidebb Frozen-történetet, aminek most meg is mutatjuk az előzetesét!

Olvasd el ezt is!
Meghan Markle-t megkérdezték, akar-e hercegnő lenni – a válasza pedig nagyon édes volt!

A mese ezúttal Olafról, a szószátyár hóemberről szól, és épp ott folytatódik, ahol a Jégvarázs befejeződött. A történetben mindenki a karácsonyra készül, Olaf pedig Annának és Elzának segít, hogy szebbé tegyék otthonukat. Ám nagyon elszomorodik, mert megtudja, hogy a lányoknak nincsenek saját hagyományaik. Ezért világgá megy, mert szeretné megtudni, máshol milyen családi szokásokat követnek az emberek.

Az Olaf’s Frozen Adventure 21 perces lesz, és nem csak annak örülünk, hogy minden kedvenc szereplőnket viszontláthatjuk majd, hanem állítólag a zenéje is szuper lesz, mert 4 vadiúj dal is készült hozzá.

A karácsonyi hangulatú mesét a november 23-án debütáló Coco című Pixar-mese előtt fogják vetíteni.

És most következzen a várva-várt előzetes!