Bella Hadid bepasizott? Íme, a férfi, akivel félreérthető pózban kapták le a paparazzik – FOTÓK

Kálmán Zsófi

Van élet The Weeknd után is...

Bella Hadidnak az utóbbi időben kijutott a szerelmi zűrökből. A szépséges modell és legutolsó párja, The Weeknd szakításától sokáig volt hangos a sajtó, főleg miután a sztár villámgyorsan lecserélte Bellát a szintén gyönyörű Selena Gomezre.

A lányok között kimondatlan cicaharc indult, bár azt nyilvánosan nem vállaltál a közösségi médiában, de hetekig ment az adok -kapok. De most végre lecsendesedett a botrány, és Bellát is eltalálta Cupido nyila. Legalábbis ezt rebesgetik, a modellt oldalán mostanság ugyanis többször is feltűnt egy szintén szakmabeli és rendkívül szemrevaló ausztrál srác. Egy igazi szőke herceg, a szintén modellkedéssel foglalkozó Jordan Barrett.

A párost a napokban a paparazzik is rajtakapták New York-ban, és innen úgy tűnik, hogy nagyon élvezik egymás társaságát, bár a modell nagyon kiakadt, mikor meglátta a titokban készült képeket.

Bár egyelőre még egyikük sem erősítette meg a hírt, sőt, Bella szerint csak barátok, sokan így is tényként kezelik a lány és Jordan szerelmét, s valljuk be, valóban nagyon jól mutatnak együtt, nem?

Az őket lebuktató paparazzi-fotókat nézd meg a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Bella Hadid bepasizott?