Gigi Hadid most a kiegészítők felé vette az irányt, és szemüveg-kollekciót tervezett

youtube.com
Ujvári Viki

Gigi Hadidot képtelen megunni a divatipar.

A Hadid lányok még mindig a legnépszerűbb marketinghúzásnak számítanak, így a brandek ki is használják a hírnevükkel járó garantált nyereséget. Gigi jó ideje már a legnagyobb kampányokat pózolja végig, és a ruhák mellett a kiegészítők népszerűsítését sem hanyagolja el. Stuart Weitzman csizmái után most éppen a Vogue Eyewear szemüvegei a sorosak.

Olvasd el ezt is!
10 alkalom, amikor Gigi Hadid bizonyította, hogy a sportcipő legalább olyan nőies, mint a magas sarkú

Nem ez az első tervezői szerepkör, amit magának tudhat a szőke szépség, hiszen Tommy Hilfiger színeiben már többször is bizonyított. Így csak öröm mindenkinek, hogy a szemrevalókat sem hanyagolja el.

forrás: fashionisers.com

A hírt Instagramján jelentette be:

A kapszulakollekció tehát 3 stílusban tartalmaz majd szemüveget 6 különböző színben és lencsében. A darabokat a Sunglass Hut oldalán lehet majd megvásárolni, 140 dolláros (körülbelül 38 ezer forint) átlagáron, ami kimondottan barátinak mondható.

Még több fotóért katt ide...

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Gigi Hadid most a kiegészítők felé vette az irányt, és szemüveg kollekciót tervezett
Olvasd el ezt is!
Ámulunk! Gigi Hadid tavaszi haute couture meséjét neked is látnod kell!

Gigi már jó ideje viseli magán az It girl jelzőt, és a divatiparra gyakorolt befolyása egyre nagyobb, milliós Instagram táboráról nem is beszélve. Így azt gondoljuk, hogy a Vogue Eyewear keresve se találhatott volna jobbat nála. Te hogy látod, tetszik a kollekció?

képek forrása: fashionisers.com