Őszinte vallomás az Instagram-sztártól: ez az igazság a strandon lőtt szexi bikinis fotókról!

Kálmán Zsófi

Még több ilyen őszinte képet, ha kérhetnénk!

Ez az év azon időszaka, amikor a közösségi oldalakat elárasztja a hencegés a nyaralásokkal, no meg elkészülnek az irigylésre méltó bikinis fotók. Ezek persze innen az irodából különösen bosszantóak, de nehogy azt hidd, hogy savanyú a szőlő – mi is megyünk nyaralni. Ám ilyen csini fotókkal biztos nem terünk haza, pedig sokat dolgoztunk az idei bikinialakunkon és még a tökéletes fürdőrucit is megvettük.

Olvasd el ezt is!
Formásabb feneket, kerekebb melleket szeretnél? Akkor ilyen fürdőruhát válassz az alakodhoz

Talán pont azért nem jön össze, mert nem vagyunk olyan elvetemültek, mint a bloggerek, akik a legextrémebb dolgokat is bevállalják egy-egy jó posztért. És tudod, mi van? Inkább nem is akarunk ilyen fotót a tükörsima medence mellett ülve, mert végre Imre Çeçen fitneszblogger leírta az igazságot, és eszünkbe juttatta, amit újra és újra elfelejtünk: a közösségi média csak mese.

Olvasd el ezt is!
8 híresség, aki Photoshopolt képekkel bukott le az Instagramon

És igen, nők vagyunk, és legyünk bármilyen fittek, ha leülünk valahová, a combunk bizony nem úgy néz ki, mint egy pálcika.

Hanem így!

Imre szembement az árral és két képben mutatta be, hogy mi a különbség a jól beállított szemfényvesztés és az igazság között. Posztját pár nap alatt 30 ezren lájkolták, úgy tűnik, nagyon betalált:

Egy jó összehasonlító képet akartam készíteni, de azt hiszem, ettől most tuti sérvet kaptam. A combrés és a vékony lábak illúziójának megteremtése nagyon komoly munka. A hátam be kellett görbítenem, mint valami dilis, közen pedig a lábaimat a levegőben tartanom, mindezt a medence szélén egyensúlyozva.

-

Tanulság? Mindenki pózoljon kicsit kevesebbet, inkább élvezze a nyaralást!