Sokkoló hangfelvételek kerültek elő Diana hercegnő életéről – súlyos dolgokkal küzdött Károly herceg felesége

Getty Images
Noémi

Nemrég döbbenetes dolgok derültek ki a hercegnőről.

Olvasd el ezt is!
Így tanult pecázni Diana hercegnő! – Sosem látott családi felvételek kerültek elő II. Erzsébet fotóalbumából

Mindig is sejtettük, hogy Diana hercegnőnek a látszat ellenére kőkemény élete volt, és ezt bizonyítják a legutóbbi hírek is a lassan 20 éve elhunyt hercegnőről.

Hamarosan Diana halálának évfordulója alkalmából könyvként jelennek meg a hercegnő hangfelvételei. Ezeket anno még a hercegnő küldte el Andrew Morton írónak, a felvételek pedig azért készültek, mert Diana rémesen magányos volt, és úgy érezte, egyedül van a gondjaival. Így a felvételekből és néhány kéziratból most egy újabb könyv készül Diana életéről.

Olvasd el ezt is!
Van valami furcsa a Diana hercegnőt és Károly herceget ábrázoló fotókban... ki tudod találni, mi az?

A könyvben szerepelnek majd olyan részletek is, amelyek szerint Diana szörnyen boldogtalan volt: hiába érezte azt 16 évesen, hogy egy álomba csöppent a herceg oldalán, és hiába volt övé a történelem egyik legszebb esküvője, hiszen 1991-ben kiderült a számára, hogy a férje még mindig egykori kedvesét, Camillát szereti, s akkor összeomlott.

A felvételeken szó esik arról is, hogy Diana kikészült attól a színjátéktól, ami a királyi családban folyt, és arról, hogy mindenki tudott a férje szeretőjéről.

forrás: GettyImages

A vallomás alapján kiderült az is, hogy Diana gyakorlatilag Károly herceg miatt lett bulimiás: Károly ugyanis egyszer kissé húsosnak nevezte a mindig nádszálkarcsú Dianát, aki innentől kezdve kétségbeesetten figyelt az alakjára – és hánytatni kezdte magát. Sőt, Diana azt is bevallotta, az is megfordult a fejében, hogy véget vet életének.