Premier! Fantasztikus új klipet készített Koszi Janka

Izabella

A különleges hangú énekesnő új számmal rukkolt elő.

Koszi Janka újabb varázslatos hangulatú klippel jelentkezik új dala, a Senki sem lát című dalhoz. A szerzeményre jellemző Janka és zenekara legfőbb vonása: a játékos eklektika és a komplex zenei világ kibontakozása popköntösbe bújtatva.

A Senki sem lát remekül ötvözi a rájuk jellemző improvizatív stílust és a fülbemászó, slágergyanús vonásokat, így jó eséllyel a közönség kedvencévé válhat a Hol voltál? című elődje mellett, amit az egész ország megismert már a rádiókon keresztül.

A csinos énekesnő szerette volna, ha új klipje különleges képi világot jelenít meg.

Álomszerű képi világot szerettünk volna megjeleníteni a Senki sem lát című dalunk klipjében. A téma gyökere egy relaxációs állapot, ami számtalan helyre repíthet el minket. A videóban folyamatosan váltakoznak a helyszínek, egyikből csapunk át hirtelen a másikba, mint ahogyan ezt az álmainkban is tapasztalhatjuk. Az álomvilág a színekben és formákban is megjelenik; lila-rózsaszín elmosódott erdőben zajlik például pár jelenet. Ez az első klipem, amiben statiszták is szerepelnek, nagyon izgalmas volt ez az együttműködés. Az egyik kedvenc részem az volt, amikor éjjel kimentünk a Normafához és az erdőben forgattunk, miközben csak a színes ledcsövek izzottak. Elég szürreális hatása volt, nagyon szerettem

- mondta Janka.

Nézzétek a vadi új videót!

Hogy tetszik?