Tuti, hogy nem fogod elhinni, milyen gyakran festeti a haját Gwen Stefani!

Getty Images
Noémi

Ha valakinek, Gwennek tényleg ikonikous frizurája van, és hihetetlen, mit meg nem tesz ezért a világsztár!

Jó esetben heti kétszer mosol hajat, néha összecsapod a szárítást, ha pedig végre eljutsz a fodrászhoz, úgy vigyázol a frissen belőtt tincseidre, mint a hímes tojásra? Bezzeg Gwen Stefani! Nemrég derült ki, mit is tesz a díva azért, hogy ikonikus tincsei mindig rendben legyenek: hát, kicsit irigyeljük érte!

Olvasd el ezt is!
14 sztár, aki minden bizonnyal vámpír

Az énekesnő haja 20 éve gyakorlatilag mindig hibátlan, ezt pedig egy embernek köszönheti: ő nem más, mint Danilo Dixox mesterfodrász. Danilo álmodta meg a világsztár minden egyes frizuráját, és ő az, aki minden hétfőn egy különleges, csakis Gwen számára kifejlesztett bleach-mentes hajfestékkel festi a világsztár fürtjeit. Na, ez az, amiért még soha nem láthattad Gwent lenőtt hajjal!

Minden hétfőn, a The Voice felvétele előtt festjük Gwen haját. Ő egy olasz lány hullámos, barna hajjal, ahogy az a Cool című számában is látszik. Én fejlesztettem ki számára egy olyan formulát, amitől ilyen szőke lesz a haja, de közben fontos volt a természetesség is. Fehérítőt nem használunk, de figyelünk arra, hogy a haj minősége megmaradjon.

-
Olvasd el ezt is!
Így haltam bele majdnem egy szimpla hajfestésbe – igaz történet

És hogy a sztárfodrász szerint mi az a termék, amit minden nőnek használni kellene? Elárulta!

A hajszárítás előtt mindenkinek fel kellene vinnie a hajra olyan hajápolót vagy kondícionálót, amit utána nem kell kiöblíteni. A szárítás ugyanis nagyon károsítja a hajat, szárítja a tincseket!

- vallja a profi.

Gwen hajmágusa mesélt arról is, hogy az idei nyáron melyek a legmenőbb hajtrendek – ha valakinek, neki azután tutira hihetünk!

forrás: GettyImages

Nyáron imádom a félig feltűzött frizurákat és a lófarkat. Ez most nagyon menő. Na és a göndör tincsek! Azok is virágkorukat élik ám!

-

Hajrá csajok, lessétek el a profi tippjeit!


Sajnos kevesen vannak, akiknek a nap minden percében a rendelkezésére áll egy szuper fodrász... Pedig milyen jó lenne! Ha meg úgy alakult, hogy nincs időd hajat mosni, de szeretnél stílusos és trendi lenni, akkor próbáld ki a következő frizurákat – ezekkel tuti, hogy nem lősz mellé!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 életmentő frizura, ha nincs időd megmosni a hajadat