Végre kiderült, ki Vastag Csaba titkos szerelme: íme ő!

Facebook/Vastag Csaba Official
Noémi

Úgy tűnik, újra párra talált a sármos énekes: a választottja pedig nem is akárki!

Egy éve már pletykáltak arról, hogy Csaba és Görgényi Fruzsina együtt járnak, ám akkor senki sem erősítette meg a dolgot. Most azonban már nem akarják tovább titkolni a kapcsolatukat!

A páros egy színházi előadáson "bukott le”: Fruzsina, aki a Barátok köztben Veintraub Gigit alakítja, színházban játszott, Csaba pedig érte ment az előadás végén. A csinos színésznő a zuglói művelődési házban szerepelt a napokban az Abigélben, a darab végén pedig megjelent Vastag Csaba…

A Bors ír arról, hogy amikor a nézőtér kiürült, az X-Faktor győztese tűnt fel a művelődési központban, a színiöltözők felé ment, nem sokkal később pedig Fruzsinával kéz a kézben jelentek meg.

A színésznő a lapnak megerősítette, hogy együtt vannak Csabával, többet azonban nem szeretett volna mondani a kapcsolatukról, Csaba pedig szintén nem az a fajta, aki szívesen mesél a magánéletéről.

Olvasd el ezt is!
Kocsmai verekedésbe keveredett Vastag Csaba

Vastag Csaba tíz év után tavaly februárban szakított akkori párjával, Katával, ezután főszerepet kapott a Grease című musicalban, ahol Fruzsina alakította Csaba szerelmét, Sandy-t – valószínűleg a páros ekkor szerethetett egymásba.