Ezerszer szebb, mint vártuk: végre láthatjuk, hogy fest Emily Blunt Mary Poppinsként – íme, az első fotó!

Noémi

Emily Blunt mostanában fiatal és dögös, izmos csajokat alakított a filmvásznon, meglepő módon azonban Mary Poppinsként is szuperjól fest!

Olvasd el ezt is!
Itt az idő! Először láthatjuk kedvenc hollywoodi álompárunkat együtt a mozivásznon!

Még legalább hét hónap, mire megérkezik az új Mary Poppins-film, hiszen az alkotók azt igazi karácsonyi ajándéknak szánják a rajongóknak. Ám addig is elkezdik csepegetni a fotókat a filmről: most elkészült az első kép, amin a főszereplő, Mary Poppins látható, akit az új verzióban Emily Blunt alakít.

Nem írjuk, hogy Az ördög Pradát visel óta imádjuk Emilyt, mert az ottani szerepe nem volt különösebben szimpatikus, azóta azonban tett róla, hogy ott legyen a legkelendőbb hollywoodi színésznők között, így az új Mary Poppins-film is garantáltan nagy siker lesz A plakát pedig naná, hogy szuper – alig várjuk, hogy láthassuk gyermekkorunk egyik kedvenc meséjét modern változatban!

Julie Andrews az eredeti filmben

Emily előtt – még 1964-ben – Julie Andrews alakította a világ talán leghíresebb bébiszitterét. A rajogóknak jó hír, hogy az új moziban visszatér a most 91 éves Dick Van Dyke, de szerepet kapott többek között Meryl Streep, Colin Firth, Angela Lansbury és Julie Walters is.

Ti is várjátok már, ugye?