Szinte hihetetlen: Szülésekor tudta meg a nő, hogy terhes

Izabella

Hónapokig fogalma sem volt terhességéről.

A 43 éves amerikai nő, Aleta O'mera egy gyermekes anyukaként élte életét. Első babája után életmód váltásba kezdett, és jó pár kilótól megszabadult. Nagy fogyása miatt plasztikázni kellett hasát, ugyanis a bőr nagyon megereszkedett rajta. A plasztikai műtét után a gyógyulási idő alatt furcsán érezte magát, néhány korábban nem tapasztalt tünet lépett fel nála.

Aleta ezt a lábadozási időszaknak tudta be, és eszébe sem jutott, hogy amiket érez, azok terhességi tünetek lehetnek, pláne, hogy hormonális fogamzásgátló volt neki belültetve, így hát biztonságban érezte magát, nem gyanakodott ilyesmire.

5 hónappal a műtét után még mindig gyakran émelygett, fáradt volt, rettentően görcsölt a hasa. Ráadásul úgy érezte, mintha egy idegen test lenne a hasában, attól tartott, hogy valamit benne felejtettek a plasztikázás közben.

Görcsei egyre durvábbak lettek, így kórházba ment, ahol alaposan megvizsgálták, majd bejelentették azt, amire egy kicsit sem számított: éjjel szülni fog.

Aleta megrémült a hír hallatán, főképp azért, mert férjét közben autoimmun betegséggel kezelték, és félt, hogy a baba vajon egészséges lesz-e, de aggodalomra szerencsére semmilyen oka nem volt, hiszen teljesen egészséges kisfiú jött világra.

A kicsit Toby-nak nevezték el, és a szülők elmondása szerint vidám, mozgékony, egészséges kisbaba.