Ezt a friss hírt minden Bajos csajok-rajongónak ismernie kell!

Izabella

Ez már hivatalos: ősszel jön, amire minden Bajos csajok-rajongó vár.

Mi másra is vágyhatna egy vérbeli Bajos csajok-rajongó, mint egy filmes sminkpalettára. Szerencsére a Storybook Cosmetics fantáziájának csak a csillagos ég szab határt. A cég specialitása, hogy ismert könyvek, filmek és sorozatok alapján készítenek elképesztően kreatív és gyönyörű sminkecseteket, sminkpalettákat.

A Star Wars lézerkardos ecseteit és az Éhezők viadala ihlette nyilas ecseteket is ők álmodták meg, ahogyan A szépség és a szörnyeteg rózsája inspirálta ecsetet is. A Harry Potter sminkkollekciójának híre hallatán is örült a bennünk lakozó boszorkány, pláne, amikor meg is láttuk.

A cég most bejelentette, ősszel elkészül a Bajos csajok sminkpalettája is! Ez csak egy dolgot jelenthet: szerdán tutira pinkben pompázik majd a szemünk...

''Szerdán rózsaszínt viselünk''

A Paramount-csatorna is beleegyezett a Bajos csajok-sminkekbe. Egyelőre még nem osztottak meg látványtervet a várva várt sminkekről, de hamarosan biztosan megmutatnak egy-két részletet a készülő sminkcsodákról.

Alig várjuk, hogy kész legyen!

A hír hallatán ugye, te is úgy reagálnál legszívesebben, ahogyan Regina George mondta: "Szállj be, lúzer, megyünk shoppingolni!".