5 ruhatrend nyárra – alkattippekkel

Lakatos Márk

Remélem, sokan vártátok a nyarat, Drágáim, mert én már nagyon! Végre nem kell több réteg ruha alá bújtatni a bájaitokat, és úgy melegen tartani magatokat, hogy közben azért csinosak is legyetek. Mostantól elég csak felkapni egy könnyű ruhát, beleugrani a saruba és jöhet a kaland. Hoztam is a stílusos tippeket hozzá! ;)

A váll nélküli ruhákat továbbra is imádhatjátok, a népszerűségük töretlen! Mellrészen általában teltebbnek mutatnak, főleg a jobban ráncolt, vastagabb gumírozású darabok, de a kis bojtok és hímzések is segíthetnek, ha ezen a vonalon erősítenél! ;)

A tippem: Ha telt a csípőd, lefelé szélesedő fazont válassz, ha nagyjából hasonló szélességű a csípőt és a vállad, de karakteres a derekad, választhatod a derékban szűkített verziókat is, ha pedig felül gömbölyded az alakod, az aljrészen mintás darabokat keresd, hogy oda is jusson egy kis figyelem.

A fodrokat sem feledjük – a hosszú téli szezon után nyáron is maradnak velünk, de az ujjrész helyett inkább dekoltázsvonalon, esetleg comb tájékán bukkannak fel. A csípő-comb részen gyereklányosnak hathat, ezért ha ilyen ruhára szavazol, az anyaga és a mintája legyen egyszerű, sikkes, és párosítsd valami vagány kis cipellővel.

A tippem: A fodrok mindig erősítenek, teltebbnek mutatnak, ezt ne feledjétek! ;)

Ahhh, a nőies anyagok! Csipke, tüll, horgolt anyagok – csak úgy kapkodom a fejem, annyi trend van idén, amit imádhattok. Ahogy a fodrokban, ezekben az anyagokban is van egy kis fiatalos játékosság, ártatlanság. Persze ez nem jelenti azt, hogy érettebb hölgyeknek nem áll jól!

A tippem: Karcsú, törékeny nőknek mindig jól állnak ezek az anyagok, hiszen nőiességet kölcsönöznek a fiús alkatoknak. Amit ne feledjetek, hogy a csipke teltebbnek mutat, a lágy esésű tüll viszont lágyíthatja a vonalakat!

Az ingruhák is jönnek szépen felfelé, én nagyon ajánlom őket minden hölgynek! Ezek elöl végig vagy részben gombolható darabok, amelyek könnyűek, és jól variálhatóak, mert szűk nadrággal és önmagukban is csinosak, például nyaraláson. A titok a lazaságban, egyszerűségben rejlik – ha ingruhát veszel, érezd magad komfortosan!

A tippem: Ha mellben erősítenél, a felsőrészen dekorált darabokat keresd, akár karakteres gallérral, ha pedig inkább Alma alkatú vagy, azaz mellben, hasvonalon erősebb, csípőben keskenyebb, akkor pedig nyisd egy kicsit meg a dekoltázsrészt – persze csak nőiesen, csinosan – és kerüld a nagy zsebeket, csillogó gombokat.

A különleges ruhákat nem tudnám semmilyen kategóriába tenni, egyszerűen csak azt mondom: kellenek az izgalmas darabok a gardróbba! Legyen az egy szuper, intenzív szín, ami istenien áll neked és kivirulsz benne, egy meglepő kivágás, ami szexivé tesz, vagy épp egy zseniális minta, amin megakad mindenki szeme. A flamingók most szárnyalnak, de bármilyen trópusi print csinos lehet.

A tippem: Ha te is szereted az érdekes ruhákat, amik nem jönnek szembe veled az utcán, mindenképp javaslom, hogy nézz be a Háda üzleteibe! Minden hónap elején árucsere vár, friss darabokkal, ráadásul egészen szuper árakon lehet menő darabokat kifogni. Kitartás és szemfülesség, ez a kettő kell a kincsvadászathoz!! ;)

Remélem, a mai stíluskalandot is élveztétek, és sok-sok új ruhával lesztek gazdagabbak idén nyáron – vagy csak néhánnyal, de azok legyenek jól passzíthatóak több cipőhöz, táskához, ékszerhez! ;)