Megnyílt Amerika első Nutella-kávézója: tuti, hogy te is itt lettél volna legszívesebben, ha megnézed a következő fotókat!

Noémi

Ez a hely maga a mennyország, de tényleg!!

Kevés népszerűbb édesség létezik a Nutellánál: a fél világ rajong ezért a finomságért, ami tényleg egy igazi, bűnös élvezet. De olyan mennyei, nem? Mostantól pedig, ha Chicagóban jársz, ki ne hagyd a helyet, ahol tuti, hogy képtelen leszel választani az étlapról: május 31-én ugyanis megnyitott Amerika első Nutella,kávézója!

Olvasd el ezt is!
Fincsi! Katalin hercegné Nutellával szépül

Hogy mik szerepelnek az étlapon? Természetesen a létező összes édesség, amit Nutellával csak el lehet készíteni: gofri, palacsinta, francia palacsinta és társai. Sőt, a kávéra is kérhetsz kis Nutellát, ha halmozni akarod az élvezeteket – és miért ne akarnád... De persze vannak olyanok is – szerintünk azért elég kevesen –, akik nincsenek oda ezért az édességért: ők másfajta palacsinták, saláták és levesek közül is válogathatnak.

A chicagói Michigan Avenue-n nyílt üzlet előtt a fanatikus rajongók már hajnali 5-kor gyülekezni kezdtek, hogy biztosan ne maradjanak le a legjobban várt reggelijükről. A közösségi oldalon a nyitás után azonban nem voltak kifejezetten elégedettek az emberek: volt, aki arról írt, hogy 5 órányi várakozás után kapott egy üveg Nutellát, és már ki is tessékelték az üzletből. Egy anyuka pedig arról panaszkodott, hogy 3 kisgyermekét vitte a megnyitóra, de azt mondták neki, elég sok mindenből kifogytak, és délután 1-kor nyit újra az üzlet...

A dizájnra is nagy hangsúlyt fektetett a Ferrero: a kávézóba lépve olyan érzése támad az embernek, mint ha egy nutellás üvegben lenne. A hely egyébként kétemeletes, és a következő hetekben garantáltan telt házzal fog működni. A tegnapi nyitáskor az első 400 sorban álló egyébként ajándékokat is kapott: kuponokat és persze egy kis Nutellával is meglepték őket.

A következő képek láttán tuti, hogy legszívesebben te is itt töltekeznél fel szénhidrátokkal!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Megnyílt az első Nutella-kávézó!