Ebben az korban élheted át életed legjobb orgazmusait

Kálmán Zsófi

Ugye, még nem vagyunk túl rajta?

Figyelemreméltó felmérést készített a Natural Cycle. A csajos applikáció használói körében arra voltak kíváncsiak, hogy milyen tapasztalataik vannak az orgazmussal kapcsolatban, mennyire érzik magukat vonzónak, és elégedettek-e a szexuális életükkel. A kérdőívre 2600 nő válaszolt, majd kiderült, hogy a dolgok már megint nem úgy vannak, ahogyan a sztereotípiák sugallják – meg hogy Samantja Jonesnak már megint igaza van.

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Ebben az életkorban csalja meg a legtöbb férfi a párját

Ugyanis joggal gondolhatnánk, hogy szexuális életünk csúcspontja valahol a 20-as éveinkben ér el minket – egyéjszakás románcok, pár barátság extrákkal, nagy szerelmek és szeretők –, és utána... hát utána már semmi izgalmas nem vár ránk. Ám most úgy tűnik a női orgazmus olyan, mint a jó bor – az idő csak tökéletesíti.

A beérkezett válaszok alapján 36 éves korunkban teljesedünk ki szexuális életünkben igazán, és az ebbe a korba tartozó nők jobb és gyakoribb orgazmusról számoltak be, mint fiatalabb és idősebb társaik. És az talán véletlen lenne, hogy nem sok választja el ezt a kort attól, amikor a férfiak a leghűtlenebbek?

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Ebben az életkorban csalja meg a legtöbb férfi a párját

Mindegy is, mi már biztos, hogy erre a statisztikára fogunk gondolni,
amikor betöltjük a harmincat!