Ilyen expasit mindenkinek! Őrülten aranyos Joshua Jackson insta-posztja, amiben gratulál gyönyörű exének, Diane Krugernek!

Noémi

Hogyan lehet egy pasi ennyire cuki?

Olvasd el ezt is!
A kedvenc álompárunk voltak! A szakítás után az egyik fél újra szerelmes

Akárki akármit mond, Diane Kruger és Joshua Jackson igenis szuperpáros voltak, és mi még mindig nem vesztettük el a reményt, hogy egyszer, remélhetőleg a nem túl távoli jövőben összejönnek még. Arra azonban mérget veszünk, hogy ők a szakítás után is jó viszonyban maradtak, erre pedig Joshua legutóbbi insta-posztja a bizonyíték!

A színész nagyon cuki módon gratulált exének a Cannes-i filmfesztiválon elért sikereihez, Diane kapta ugyanis a legjobb színésznőnek járó elismerést az In The Fade című német filmben nyújtott alakításáért.

Igen, legyőzted Cannes-t. Szemtanúja voltam annak, milyen odaadással készíted minden filmedet, most pedig határtalanul büszke vagyok, hogy végre elismerték a tehetségedet. A kérdés már csak az, mi tartott ilyen sokáig?? Gratulálok, Josh

- írta a sztár a közösségi oldalán.

A pár 10 évig volt együtt, tavaly nyáron szakítottak, de nagyon jó látni, hogy ilyen módon viszonyulnak egymáshoz és a másik sikereihez. Joshua pedig…

...csak annyit mondunk: ilyen expasit érdemelne minden nő!